ZOUTE GRAND PRIX is een wondere wereld van high-end auto, kunst en lifestyle evenementen. Een gevarieerd aanbod van Rally’s, GT Tours, Auto en Kunst Exposities, Concours d’Elégance’s en Veilingen.

Spectaculaire bolides, in alle vormen en maten waar klasse en elegantie voorop staan, en dit allemaal op onvergetelijke en verrassende locaties. Oog voor detail, een onberispelijke service, camaraderie en natuurlijk passie voor de automobiel staan op de eerste plaats. Welkom in de wereld van ZOUTE GRAND PRIX!

impressie

Van 5 tot 8 oktober 2023 vindt ons grootste en belangrijkste evenement, ZOUTE GRAND PRIX, plaats. Het zal Knokke-Heist omtoveren tot een auto-, kunst-, cultuur- en lifestylewalhalla.

ONZE EVENEMENTEN

Ons hoofdevenement, ZOUTE GRAND PRIX is een high-end auto, kunst en lifestyle festival verspreid over Knokke- Heist in België. Met verschillende evenementen, zoals een ZOUTE RALLY by stow, een ZOUTE GALLERY by EY, een ZOUTE SALE by Bonhams, een PRADO ZOUTE by Kindy Capital en een ZOUTE GT TOUR is ZOUTE GRAND PRIX uniek in België. Het strekt zich uit over verschillende dagen doorheen de prachtige steden, met charme en kameraadschap in het hart van elke festiviteit.

WINNAAR ‘BEST MOTORING EVENT OF THE YEAR’

De vakjury koos ons unaniem als winnaar in de categorie ‘Best Motoring Event of the Year’! De 31-koppige jury was niet van de minste, met ‘ronkende’ namen als de Amerikaanse talkshowhost en vintage en classic car collectioneur Jay Leno, de Britse racepiloot Derek Bell, de Canadese presentator en autoverzamelaar Bruce Meyer, … etc. Stuk voor stuk dames en heren met een indrukwekkend palmares in de automobielsector.

Voor ons is dit niet alleen een erkenning voor de laatste 12 jaar, maar vooral een bevestiging voor onze ambitieuze toekomstplannen.

Voor meer informatie kunt u vinden op www.zoutegrandprix.be en tickets kunt u bestellen via tickets