ZOUTE CONCOURS D’ELEGANCE by EY

Welkom op het absolute hoogtepunt van automobiel design. U zult uw ogen niet geloven, op het bekroonde ZOUTE CONCOURS D’ELEGANCE by EY op de fairways van de prestigieuze Royal Zoute Golf Club staat heel wat op u te wachten.

De voorbije jaren heeft het ZOUTE CONCOURS D’ELEGANCE by EY naam gemaakt met zijn showcase van en competitie tussen de zeldzaamste en meest uitzonderlijke oldtimers. Het geheim van dat succes? Het exclusieve karakter van zowel de deelnemers als de locatie, en dat alles in een sfeer en jaren 60 styling geïnspireerd op de Britse gentleman John Steed en Emma Peel van de Avengers!

9-10 oktober 2021

Inschrijven vanaf €975 /wagen excl. BTW (tickets voor 1 persoon inbegrepen)

Ticket bezoek €37,70/persoon excl. BTW

Impressie 2020: Aftermovie2020

The Zoute Rally

WAT KAN U VERWACHTEN

 • Expositie van 75 uiterst unieke & klassieke auto’s
 • Expositie van prototypes
 • 15 gidsen beschikbaar voor een begeleide tocht
 • Leuke bars verspreid over de fairways

KLASSES 2021

 1. 70 Years Alfa Romeo 1900
 2. 50 Years Alfa Romeo Montreal
 3. 40 Years ‘The Quattro Legend’ 1980-2020
 4. 60 Years Jaguar E-Type
 5. 50 Years Range Rover
 6. 50 Years Citroën SM 1970-2020
 7. Jean Blaton ‘Beurlys’ Gentleman Driver par Excellence
 8. The ‘Ferrarix of Asterix’ – Albert Uderzo a passionate Ferrari Aficionado
 9. 50 Years Lamborghini Countach

ROYAL ZOUTE GOLF CLUB

Een eersteklas locatie voor een eersteklas evenement. Sinds zijn oprichting in 1899 straalt de Royal Zoute Golf Club Britse klasse en elegantie uit: de perfecte sfeer voor een concours d’élégance, als u het ons vraagt.

Achter het majestueuze clubhuis en de groene golfterreinen schuilen 75 kunstwerken op wielen. Een adembenemend uitzicht voor autoliefhebbers.

The Zoute Rally

WILT U DEELNEMEN?

Heeft u zelf één of meerdere uitzonderlijke classic cars die u de wereld niet wil onthouden? Wij zijn steeds op zoek naar de perfecte aanvulling op ons exclusief deelnemersveld, om zo jaarlijks een collectie samen te stellen die doet dromen.

Op onze ZOUTE CONCOURS D’ELEGANCE meet u uw prachtbolide met de allerbesten in hun klasse, onder het professionele oog van onze gerenommeerde juryleden.

Wilt u uw oldtimer dus delen met een even enthousiast als appreciërend publiek? Schrijf dan uw wagen in, in één van bovenstaande klasses. U maakt kans op eeuwige roem en schitterende prijzen, terwijl u zich te goed doet aan fine food & drinks in een uitzonderlijk kader.

Inschrijven

KOM EEN KIJKJE NEMEN

Gaat uw hart een tikkel sneller slaan van historisch automobieldesign? Plan dan zeker een bezoekje en geef uw ogen de kost op de fairways van de Royal Zoute Golf Club waar u tussen de meest tot de verbeelding sprekende oldtimers kuiert. U kan er desgewenst genieten van een geleide rondleiding door ons team van wandelende auto-encyclopedieën, of van een hapje en een drankje terwijl u met uw gezelschap discussieert over uw favoriete oldtimer on display.

Tot dan?

Voor meer informatie Zoutegrandprix.be