Winterstalling bij Passion For Cars Houten: Een veilige, discrete en optimale omgeving die maximaal voldoet aan de eisen van uw auto

De zomer loopt aan zijn einde en we kunnen nog af en toe genieten van een heerlijke nazomerse dag. Toch is het tijd om weer na te denken waar u, uw sportwagen, oldtimer of youngtimer in de winter goed kunt stallen.

Autostalling Houten, regio Utrecht – Midden Nederland

Passion For Cars Houten biedt voor uw auto de optimale omstandigheden om de winter te overbruggen. Uw auto staat in een vochtvrije, verwarmde, discreet en goed beveiligde omgeving. De auto’s staan op ruime plekken waar geen derde toegang tot heeft.

Ons bedrijfspand ligt centraal in Houten, langs de A27, A12, het station Houten Castellum en is dus perfect vanuit alle windstreken te bereiken. We kunnen 120 auto’s stallen en werken met een no-touch liftsysteem. U rijd uw auto naar binnen waar hij met een speciale car-mover op zijn plek wordt gezet, daar blijft hij ook de rest van de tijd veilig staan.

Het geautomatiseerd liftsysteem zorgt ervoor dat we nooit uw auto hoeven te verplaatsen om een andere te pakken. Dit is wel zo veilig en voorkomt beschadigingen. De auto’s staan permanent aan de druppellader dus uw accu blijft op peil en dus gezond. Als na de winter de auto ons weer gaat verlaten zijn de banden op spanning en kunt u zo wegrijden. Desgewenst kunnen wij uw auto nog verder vertroetelen door hem bv. handmatig te wassen, motor vzv. een droogijs behandeling, auto in de was te zetten of te voorzien van een glascoating.

Indien u in de winter toch wilt kijken hoe uw auto erbij staat dan bent u uiteraard van harte welkom. Neem voor meer informatie contact op met Remco van den Brink 06-22449032 – info@passionforcarshouten.nl