‘Ik deel graag mijn passie voor mooie auto’s’

Remco van den Brink is de trotse eigenaar van Passion for Cars Houten, centraal gelegen in het midden van het land. Deze exclusieve autostalling voor onder meer oldtimers, youngtimers, klassiekers en sportauto’s is ontstaan uit zijn passie voor mooie auto’s.

Stalling
“Zelf heb ik diverse oldtimers en youngtimers”, vertelt Remco. “Ik geniet enorm van het maken van mooie ritten, alleen of in groepsverband. Maar ook in het onderhoud steek ik veel tijd en liefde. Het is voor mij echt een passie en die deel ik graag met anderen.”
De passie van Remco voor mooie auto’s voel je als je met hem door zijn autostalling Passion for Cars Houten loopt. In de ruimte is alles erop gericht om auto’s onder perfecte omstandigheden voor langere tijd te stallen. De ruimte is licht, schoon, vochtvrij, in de winter verwarmd en rookvrij. Remco lacht: “Onze stalling is zo schoon als een operatiekamer. Dat vind ik erg belangrijk.”

Persoonlijk contact
Net als de meeste liefhebbers van mooie auto’s raakt ook Remco niet uitgepraat over het onderwerp oldtimers, youngtimers en sportscars. Dat heeft een grote bijdrage geleverd aan het succes van zijn autostalling. “Natuurlijk vinden mensen het belangrijk dat hun auto hier onder de beste omstandigheden wordt opgeslagen. Maar juist dat persoonlijke contact maakt dat mensen graag bij mij stallen”, heeft Remco ervaren. “Ik heb hier heerlijke gesprekken met klanten, bijvoorbeeld over bepaalde onderdelen van de auto, over het geluid van de motor en over allerlei zaken die komen kijken bij het onderhouden en het rijden in een exclusieve auto. Wat is er nou leuker dan samen over je grote passie te praten? Juist doordat ik net zo enthousiast ben als de auto-eigenaren zelf kan ik mijn dienstverlening ook heel goed afstemmen op hun persoonlijke wensen.”

Droogijs
In een aparte ruimte reinigen we automotoren – wielkasten – velgen – onderkanten van auto’s en bekleding met droogijs. Een milieuvriendelijke manier van reinigen zonder gebruik te maken van water en/of chemicaliën. Droogijs reiniging kent geen schurend effect, hierdoor blijft het patina van het object intact, alleen het vuil verdwijnt en valt op de grond. Tevens kan je op plekken komen die lastig te bereiken zijn zonder veel onderdelen te moeten verwijderen, dit scheelt dus tijd. .

Onderhoud
Ook kunnen auto-eigenaren bij Remco terecht met vragen over bijvoorbeeld onderhoud, taxatie, APK-keuring of verzekeringen. En wie zijn auto na een periode van stalling ophaalt voor een mooie rit, weet zeker dat de banden goed op spanning zijn en de accu is opgeladen. Want ook dat hoort bij de service van Passion for Cars Houten. “Zelf heb ik ervaren hoe lastig het is om aan bedrijven te komen die verstand hebben van dit soort exclusieve auto’s, die je passie delen en het leuk vinden om aan deze auto’s te werken. Inmiddels weet ik er heel veel vanaf en die kennis deel ik graag met andere liefhebbers”, aldus Remco.

Expat service
Voor mensen die voor langere tijd in het buitenland werken maar wel hun eigen auto willen aanhouden, biedt Passion for Cars Houten een expat service. De auto wordt opgeslagen in de stalling en goed onderhouden als de eigenaar in het buitenland verblijft. Remco: “Bij ons kun je je auto met een gerust hart achterlaten. Lang stil staan is voor een auto niet goed dus als de eigenaar het goed vindt zorgen wij dat de auto om de 3 maanden een stuk gaat rijden. Als de expat weer in het land is, dan staat de auto klaar om te stappen. Bij ons of op een afgesproken locatie waar wij de auto naartoe brengen.

Betaalbaar genieten van exclusieve auto’s
Passion For Cars Houten en MyCarClub zijn een samenwerking aangegaan. Met het all-inclusive membership van MyCarClub kunt u flexibel rijden in exclusieve auto’s met een select aantal leden. De centrale thuisbasis is Passion For Cars Houten. Beleef mooie momenten in bijzondere sportauto’s met uw partner, vrienden, kinderen of zakenrelatie! Geen bezit, geen zorgen, geen onderhoud, alleen betaalbaar genieten. De collectie van MyCarClub bevat op dit moment een Aston Martin Vantage Roadster en een Porsche 911 Carrera S. Het aanbod wordt in de komende tijd, in samenspraak met de leden, uitgebreid naar 10 auto’s. Binnenkort worden er al een historische Ford Mustang en een fraaie Mercedes Coupé aan de collectie toegevoegd. Meer info? www.mycarclub.nl of neem contact op met Marcel van den Brink op 06-53346401