Veiling Stichting Voor Het Kind

Afgelopen donderdag was het Charity gala voor de “Stichting Voor Het Kind” bij Ferrari Munsterhuis in Hengelo. Stichting Voor Het Kind zet zich in voor kwetsbare kinderen om ze een betere toekomst te bieden.

Het was een spetterende avond met veel muziek, entertainment, heerlijke gerechten eten en mensen die kwetsbare kinderen een warm hart toedragen.

Tot en met 9 april kunt u ook nog meebieden op de Stille Veiling die op CataWiki staat. Er is een grote diversiteit aan veilingitems, zoals de prachtige Ferrari rode door Addy van den Krommenacker ontworpen jurk gemaakt van huid van de Pirarucu, een van de grootste zoetwatervissen ter wereld uit Brazilië, die we afgelopen donderdag ook in het echt hebben kunnen bewonderen.

Of wat te denken van een skybox voor 20 personen voor een concert van Coldplay, een vuurwerkshow of een bezoek met 20 vrienden aan RaceSquare Zandvoort. Wie zet de snelste tijd neer? En uiteraard ontbreekt ook Passion For Cars Houten en MyCarClub niet aan deze veiling. Steunt u ook dit mooie initiatief, bied dan mee op de Stille Veiling en misschien bent u straks in bezit van een uniek veilingstuk.

We hopen van harte dat u ook binnen uw netwerk de veiling onder de aandacht wilt brengen, zodat we de mooie opbrengst tot nu toe verder op kunnen voeren en daarmee voor nog meer kinderen het verschil kunnen maken. Uiteraard gaat alle opbrengst van de veiling naar de Stichting Voor Het Kind.