Afgelopen donderdag 31 Maart gaf Stefan Taubert bij ons een presentatie over Digital Currency. CryptoTaub, zoals hij ook wel genoemd wordt, deelt graag Bitcoin & Blockhain kennis met der wereld. Nou dat hebben we geweten. Op energieke, inhoudelijke, interactieve, inspirerende en enthousiasmerende wijze heeft Stefan ons laten kennismaken met de, vaak nog onbegrijpelijke wereld van Bitcoin en blockchain technologie.

Stefan is door zijn praktische ervaring en zijn Master in Blockchain and Digital Currency, ervan overtuigd dat Bitcoin en Blockchain innovaties zijn die ons leven fundamenteel gaan beïnvloeden. Dat gaan we merken in de verdere ontwikkeling van onze interactieve omgeving, door de wijze waarop wij omgaan met waarde en bezit en we gaan dat merken doordat we persoonlijk en direct benaderd worden. Zelfs door mensen en bedrijven die we niet kennen. Kortom, het leven wordt digitaler, interactiever, persoonlijker en gemakkelijker. Bitcoin en Blockchain zullen hier een belangrijke rol in spelen. Echter iedere vooruitgang heeft ook zijn keerzijde. Privacy is een luxegoed dat we met hand en tand zullen moeten bewaken. Kortom, een intrigerende wereld met tal van mogelijkheden, valkuilen en sociale interactie.

Via onderstaande link krijgt u een eenvoudige uitleg over Bitcoins.

Eenvoudige uitleg Bitcoins

Stefan Taubert is een professioneel spreker die u op inspirerende wijze kennis laat maken met Digital Currency en Blockchain technologie. Wij raden u CryptoTaub van harte aan.

Via onderstaande link kunt u contact opnemen met Stefan.

Contactformulier: Stefan Taubert

Of kijkt u eens voor verdieping op: www.cryptotaub.com/nl/verdieping