Nu de herziene editie

Nieuwe uitgave van de bestseller The Aston Martin book met uitgebreide en herziene inhoud: niet eerder gepubliceerde studio-opnames en bijgewerkte teksten ter gelegenheid van het 110-jarig jubileum van de traditierijke autofabrikant.

Sluit aan bij de succesvolle originele uitgave met twee nummers en bijna 10.000 verkochte exemplaren, maar ook bij de laatste René Staud-titels: The Jaguar Book en Mercedes-Benz. Het 300 SL Boek

Het bijzondere ontwerp met een op hotfoil gedrukte omslag en het grote formaat, maken het boek ook aan de buitenkant een hoogtepunt.

Aston Martin is niet alleen een van de bekendste Britse luxemerken, maar is met de DB5 en zijn opvolgers als James Bond-voertuig ook stevig verankerd in de popcultuur.

Voor echte liefhebbers was het geen verrassing dat de paden van het traditionele Britse merk en de meermaals bekroonde autofotograaf elkaar ooit zouden kruisen. Beiden delen een diepe passie voor exclusieve sportwagens en een scherp gevoel voor esthetiek.

Het snelle succesverhaal van Aston Martin begon bijna precies 110 jaar geleden met de oprichting door Lionel Martin en Robert Bamford. Het merk bereikte zijn hoogtepunt in 1947 onder David Brown, wiens initialen niet voor niets in de legendarische modellen terug te vinden zijn. Het bedrijf is nauw verbonden met racen en streeft nog steeds naar het creëren van raceauto’s voor op de weg. De geschiedenis van Aston Martin op het circuit is minstens zo spannend als de geschiedenis van het bedrijf. Het varieert van de legendarische overwinning op de Aston Hill Climb in 1914 tot het succes op Le Mans in 1959 tot de toetreding tot de Formule 1 vanaf 2021, geassocieerd met namen als Stirling Moss of Sebastian Vettel.

Maar Aston Martin zit niet alleen in de fast lane als het gaat om technisch hoge prestaties; Dankzij het elegante ontwerp en het luxueuze comfort schitteren de auto’s letterlijk van Brits understatement. Geen wonder dus dat niemand minder dan James Bond sinds 1964 in Goldfinger op Aston Martin vertrouwt voor zijn bedrijfswagen.

René Staud, die modellen van alle relevante (luxe) merken heeft gefotografeerd, heeft een soortgelijke uitstraling op het gebied van autofotografie. Uitgerust met zijn eigen verlichtingssysteem zet hij zijn automodellen letterlijk in het juiste licht en is hij een meester in enscenering. Net als Aston Martin is ook René Staud verantwoordelijk voor enkele echte klassiekers. TeNeues publiceerde onder meer de bestsellers The Porsche 911 Book, The Jaguar Book – en natuurlijk de originele editie van The Aston Martin Book.

Hoe goed de twee bij elkaar passen, blijkt uit dit hoogwaardige geïllustreerde boek, dat echt uitnodigt tot dromen en genieten. Inspirerende indrukken en bondige teksten maken het mogelijk om je onder te dompelen in de spannende Aston Martin-kosmos en veel onbekende verhalen te ontdekken. Auteur en automotive (design) expert Paolo Tumminelli verwoordt het in zijn voorwoord in een notendop: ‘Geen enkele autofabrikant is vaker ten onder gegaan. Geen enkele andere is iedere keer opnieuw tot leven gewekt. Draagt ​​het logo daarom de vleugels van de feniks? ”

Vers bijgetankt met uitgebreide tekst en verbluffende nieuwe foto’s van zowel oude als huidige modellen, is het Aston Martin Book – Revised Edition nu een volledig herziene en geperfectioneerde versie van zijn voorganger.

Dit prachtige kunt u voor € 80,- bestellen via: www.teneues.com