Vier met ons de magie van auto’s en motoren tijdens het adembenemende Special Cars and Bikes evenement in IJsselstein!

Op zaterdagmiddag 14 september van 13.00 tot 16.30 uur verandert IJsselstein in een paradijs voor autoliefhebbers en motorfanaten tijdens ons onvergetelijke Special Cars and Bikes evenement! Mis deze sensationele viering van special cars and bikes niet! Markeer deze dag in je agenda en maak je klaar voor een dag vol passie, plezier en onvergetelijke herinneringen!

Of je nu een fervent petrolhead bent of gewoon wilt genieten van de spectaculaire sfeer, dit evenement heeft voor elk wat wils. Bewonder de schitterende details en het vakmanschap van zorgvuldig gerestaureerde klassiekers, bewonder de nieuwste supercars uit deze tijd en geniet van de sensatie van klassieke motoren die de binnenstad van IJsselstein kleuren.En vergeet niet je camera mee te nemen, want er zullen talloze momenten zijn die je wilt vastleggen en delen!

Programma voor deelnemers

  • 12:00 – 13:00 Aankomst en registratie van deelnemers Special Cars & Bikes. Locatie zal via e-mail worden gecommuniceerd.
  • 13:00 – 15:00 Show en Shine: Parkeer je auto op onze speciale showlocatie en laat je trots bewonderen door andere deelnemers en bezoekers. Neem de tijd om rond te lopen en andere prachtige voertuigen te bekijken.
  • 15:00 – 15:30 Prijsuitreiking voor de leukste/meest unieke deelnemer van het evenement. Uitreiking bij het oude stadhuis.
  • 15:30 – 16:00 Meet, Greet and Goodbye: Een laatste moment om een ronde te maken, foto’s te maken en te praten met de liefhebbers.
  • 16:00 – 16:30 Time to say goodbye: Een afscheid met een lach en een traan, want helaas is het weer tijd voor iedereen om te gaan. Een voor een verlaten de specials de binnenstad onder luid applaus

Voor meer informatie kun je terecht bij Frits Mulder (06 51145036)

Aanmelden via: www.specialcarsandbikes.nl