TT CIRCUIT ASSEN

Pinksterzondag 5 juni 2022 is het weer zover, menig Porsche liefhebber komt dan samen op TT Circuit Assen voor één van de grootste Porsche evenementen van Nederland.

Op Paddock Porsche kan je genieten van honderden Porsches uitlopend van 356 tot een 992 en alles wat familie Porsche ertussen heeft laten bouwen.

Porsche is een sportwagenmerk dus hoe kunnen we het circuit overslaan? Rij met je Porsche over het circuit tijdens een parade (rustig tempo) of tijdens een Tracktime. Boek naast je toegangsticket een tijdslot op het circuit.Ben je niet van het racen en vind je het leuker om je Porsche nog mooier te maken. Meld je dan aan voor de Porsche Concours en win leuke prijzen.Er zijn gelimiteerde kaarten beschikbaar voor het showpaddock. Wees er daarom op tijd bij en verzeker jezelf van een mooie plaats op het Paddock.

Tracktime

Een leuke manier om je Porsche of het circuit te leren kennen is het programma onderdeel Vrij Rijden. Voor €60,- kun je 20 minuten rijden op het circuit. Een helm is verplicht en 1 passagier, van 16 jaar of ouder, is toegestaan. Klik hier voor meer informatie.

Porsche Paddock

Met je eigen Porsche ben je natuurlijk van harte welkom op de showpaddock, ongeacht het type Porsche. Je kunt het gratis showautoticket, incl. toegang voor de bestuurder, aanvragen via het formulier. Jouw Porsche krijgt dan een mooie plek tussen de honderden andere Porsches op de paddock. Deze is anders voor €10 te bestellen in de shop.

Parade

Een leuke manier om je auto (Porsche) of het circuit te leren kennen is het programma onderdeel Parade. Hier kun je met je eigen Porsche op een rustig tempo de baan verkennen. Voor slechts €40,- kun je enkele rondes rijden op het circuit. Een helm is niet verplicht en passagiers, van 16 jaar of ouder zijn toegestaan.

Porsche Concours

Doe mee aan de Concours wedstrijd. Tussen 12:00 uur en 15:00 uur wordt de Porsche gejureerd door ervaren Porsche kenners.

Voor meer informatie over dit leuke evenement: www.paddock911.nl