Wheels On Tour verzorgt roadtrips naar bijzondere bestemmingen voor klassieke auto’s en youngtimers. Onze reizen gaan via prachtige routes en over gevarieerde wegen en ze zijn zeer geschikt voor equipes die houden van avontuur, kilometers maken, maar die óók willen genieten van de omgeving. Ieder jaar bieden we een ruime keuze aan diverse bestemmingen, zowel binnen als buiten Europa. Tijdens onze unieke reizen, waarbij maximaal 30 equipes meegaan, creëren we bijzondere herinneringen en ontstaan nieuwe vriendschappen.
Bekijk onze geweldige reizen naar oa. Oostenrijk – Griekenland – Noorwegen of in ons eigen prachtige landje en schrijf je snel in!

Op pad met Wheel On Tour van 11 tot en met 18 september naar de Stelviopas in Oostenrijk:

In september is het nog echt genieten in Oostenrijk, voor ons dus een prachtige kans om dit gebied te doorkruisen voordat de bergtoppen weer wit kleuren en zich klaar maken voor de wintersport. Deze roadtrip is een aaneenschakeling van natuurwonderen, verborgen bergkloven met idyllische beekjes, onwerkelijk mooie berglandschappen zo ver het oog reikt. Met al die toppen boven de 3000 meter reis je hier van hoogtepunt naar hoogtepunt langs prachtige bergmeren vol kristalhelder blauw bergwater en bruisende watervallen. De zuivere frisse berglucht en de zon die door de bomen schijnt, zorgen voor een onvergetelijke en sprookjesachtige ervaring in dit unieke landschap.

StelviopasDe gekozen hotels zijn voornamelijk schitterende en luxe 4 & 5 sterren bergresorts met een unieke ligging midden in de natuur. Allen zijn voorzien van prachtige Spa’s met Welness faciliteiten en zwembaden. Het is ultiem genieten en relaxen in deze hotels met panoramische uitzicht op de omringende meren en bergen. Bijzonder aan deze reis is dat we 2 maal 2 nachten in hetzelfde hotel verblijven, wat zorgt voor meer rust tijdens de roadtrip.

De start en finish is in Salzburg, waarna we meerdere routes rijden door het zuiden van Tirol en het Noorden van Slovenië en Italië. We doorkruisen een groot deel van de Alpen en de Dolomieten en trotseren meerder geweldige bergpassen, waarvan de meeste benoemd zijn tot de mooiste wegen van Europa. Hoogtepunt zal het rijden van de Stelviopas zijn, voor iedere liefhebber van autorijden een route van je bucketlist. Kortom, een unieke reis met vele haarspeldbochten, fantastische bergritten en onbetaalbare uitzichten.

Deze rally met Wheels On Tour zal volledig begeleid worden door een technisch team en er rijdt een bagagewagen mee die uw koffers vervoert van hotel naar hotel. Lex en Liesbeth rijden mee als organisatie om ervoor te zorgen dat alles vlekkeloos verloopt en aan alle details wordt gedacht. Alle deelnemers kunnen dus relaxen en volledig genieten van de routes, hotels en diners.

  • Altijd Nederlandse begeleiding 
  • Overnachten in 4 – en 5 sterren hotels 
  • Inclusief alle diners met wijnarrangement 
  • Meerdere lunches en koffiestops op verrassende locaties 
  • Technische ondersteuning door een serviceteam  
  • Vervoer van bagage van hotel naar hotel (bij roadtrips langer dan 7 dagen)
  • Organisatie van transport en vlucht 
  • Schitterend fotoboek als herinnering (bij roadtrips langer dan 7 dagen)
  • Wheels on Tour jasje/vest afgestemd op de bestemming 

Kijk op https://wheelsontour.nl

Het programma van Wheel On Tour is ten alle tijden onder voorbehoud van wijzigingen.