De afgelopen maanden hebben we hard gewerkt en hebben we bergen werk verzet om de autostalling verder uit te breiden. Het eindresultaat mag er zijn en daar zijn wij erg blij mee. Deze uitbreiding was ook hard nodig want we mochten in onze autostalling weer een aantal bijzondere auto’s verwelkomen.

No touch

De auto’s staan op de 1e verdieping boven elkaar in een geavanceerd liftsysteem. Het liftsysteem werkt volledig automatisch waardoor we nooit een auto hoeven te verplaatsen om de bovenste auto te pakken. De bovenste platformen kunnen alleen naar boven of beneden en de onderste alleen van links naar rechts verplaatst worden. Vervolgens tilt onze car-mover de banden van de auto op en zetten we de auto voor u klaar. Kortom No-touch. Een uniek staling systeem waarvan er volgens mij nog geen in Europa staan.

zijaanzicht

De auto’s staan op vloeistofdichte platformen, aan de druppelader en met verhoogde bandendruk zodat de banden tijdens de stalling niet plat worden. Uiteraard is de ruimte verwarmd en voorzien van vele veiligheidssystemen en gebeuren in de ruimte waar auto staan geen andere werkzaamheden. Kortom de juiste condities om uw auto goed te behouden.

Onze autostalling heeft nu op de eerste verdieping ruimte voor 59 auto’s, zodat we in ons nieuwe pand totaal 92 ruime plaatsen hebben. De volgende stap is om ook beneden een liftsysteem te installeren maar eerst nog maar even genieten van dit prachtige resultaat.

Ophalen auto

Als onze klanten graag hun auto willen brengen of halen dan is 1 berichtje voldoende. Wij zorgen dat de banden op de juiste spanning staan, de druppellader afgekoppeld is en dat de auto klaar staat om in te stappen. Snel en eenvoudig.

Haal en brengservice

Bent u niet in de gelegenheid om uw auto zelf op te halen – te brengen of wilt u ergens naartoe gebracht worden dat kan met onze haal en brengservice. Mocht u van het openbaar vervoer gebruik willen maken dan zijn, zowel het station van Houten en diverse bushaltes op loopafstand bereikbaar.

Ontzorgen

Geen tijd om u auto te verzorgen? Geen probleem wij kunnen dit voor u regelen. Of het nu gaat om een leerbehandeling – wassen – detailen van de auto – het verzorgen van een APK of een taxatie, – regelen van schade of wat u maar wilt, wij staan voor u klaar.

Loungeruimte

Gedurende de winter gaan we de loungeruimte verder inrichten. Hierna kan deze inspirerende ruimte ook verhuurd worden aan gezelschappen tot maximaal 8 personen. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden, neem dan contact op met mijn broer Marcel van den Brink op het nummer 06-53346401 of vraag het aan mij.

Remco van den Brink