ZATERDAG 28 MEI 2022 | CM.COM CIRCUIT ZANDVOORT

Op 28 mei 2022 vind het Nationaal Oldtimer Festival weer plaats! Met een vol programma op het circuit met de parades, vrij rijden en races met klassieke bolides. En meer dan 1.000 klassiekers op de paddocks, tal van merkenclubs en het Meguiar’s Concours d”Elegance. Het thema van 2022 is “Saab 75 jaar”. En dit jaar kun je meer dan ooit een mooi aantal bijzondere klassiekers bewonderen op de paddocks vanuit enkele privé collecties, zoals een Ferrari 250 SWB, een Porsche 904, een prototype Maserati 330S uit de jaren ’50, een Lola T70, maar ook een ex-DTM BMW E30 en een steeds zeldzamere Ford Sierra Cosworth. Ook bekende legendes als Gijs van Lennep zullen acte de présence geven!

Tot ziens in Zandvoort!

 • VRIJ RIJDEN

  Een leuke manier om jouw klassieker of youngtimer of het circuit te leren kennen is het programma onderdeel Tracktime (Vrij Rijden). Voor slechts €50,- kun je 20 minuten rijden op het circuit. Een helm is verplicht en 1 passagier is toegestaan. Klik hier voor meer informatie.

  Nationaal Oldtimer Festival

 • CONCOURS D’ELEGANCE

  Op de paddocks vindt er natuurlijk een Concours d’Elegance plaats, waar u met uw klassieker of youngtimer meedingt naar de hoogste eer in uw klasse, of misschien wel de eretitel Best of Show. De deelnemende auto’s zullen door enkele ervaren juryleden worden beoordeeld onder leiding van een deskundige jury. Klik hier voor meer informatie.

 • SHOWPADDOCK

  Tijdens het Nationaal Oldtimer Festival powered by Meguiar’s vind je de mooiste klassieke auto’s en op de showpaddock. Denk je dat jouw auto een plaats verdient op deze paddocks, dan kun je een entree + showautoticket aanvragen. Ook je kunt meedoen aan het Concours d’Elegance en dan maak je kans op een van de bokalen. Lees hier hoe je een gratis kaart kunt aanvragen.

  Nationaal Oldtimer Festival

 • RACE LEGEND

  Maar ook de legendarische levende racelegendes mogen niet ontbreken. Een van de bekendste coureurs uit de Nederlandse racegeschiedenis is Gijs van Lennep. Je kunt hem ontmoeten op de paddock!

 • HISTORIC ZANDVOORT TROPHY

  De mooiste historische raceklasses staan aan de start voor spectaculaire races waar op het scherpst van de snede wordt gereden. Je kunt races verwachten in de NK GTTC 66-81, NK HARC 82-90 en MG Competitions Holland

 • CLUBPADDOCK

  Uiteraard nemen de clubs een belangrijke plaats in. Een groot deel van de paddock wordt weer ingericht voor tientallen auto- en merkenclubs die ons land rijk is, die een breed beeld van de Oldtimer en Youngtimer scene in Nederland weergeven. Zorg dat jouw club zich ook aanmeld Dit kan door een e-mail te sturen naar info@402automotive.com.

 • THE WILSON’S GARAGE SHOW

  Tijdens het Oldtimer Festival zullen er meerdere shows gegeven worden. The Wilson’s Garage Show zet een leuke show neer met jaren 40 en 50 muziek!

 • PARADE

  Een leuke manier om je auto of het circuit te leren kennen is het programma onderdeel Parade. Hier kun je met je eigen auto op een rustig tempo de baan verkennen.Voor slechts € 25,- kun je 20 minuten rijden op het circuit. Een helm is niet verplicht en passagiers, minimale leeftijd 16 jaar, zijn toegestaan. Klik hier voor meer informatie.

praktische info

Tickets bestellen: nationaaloldtimerfestival.nl/tickets

De organisatie is in handen van evenementenbureau 402Automotive.com uit Hoeven.

CONTACTGEGEVENS

Gors 11, 4741 TA HOEVEN
Telefoon: 088-0402402 (ook tijdens evenementen)
Email: info@402automotive.com