Wat is MyCarClub?

MyCarClub is de enige club in Nederland waar je als member in sportauto’s kunt rijden. Met het all-inclusive membership van MyCarClub kunt u flexibel rijden in sportauto’s met een select aantal members. Delen is namelijk het nieuwe hebben. Beleef mooie momenten in bijzondere sportauto’s met uw partner, vrienden, kinderen of zakenrelaties! Geen bezit, geen zorgen, geen onderhoud, alleen betaalbaar genieten.

Voor wie is MyCarClub?

Veel mensen houden van sportauto’s, maar slechts weinig mensen geven zichzelf de kans om erin te rijden. MyCarClub maakt dit nu op een betaalbare manier mogelijk. MyCarClub is voor iedereen die wil investeren in ervaringen en herinneringen. Als Ondernemer of particuliere autoliefhebber, voor iedereen die wil rijden in sportauto’s, maar ze niet wil bezitten.

Zakelijke mebership

MyCarClub biedt de mogelijkheid om het membership zakelijk te gebruiken. Het bedrijf wordt member en u kunt samen met uw klanten die u graag in het zonnetje wilt zetten of met prospects die u graag beter wil leren kennen een dag gaan toeren.  Een leuk alternatief ipv. een voetbalwedstrijd of een golf clinic.

Het lidmaatschap kunt u ook gebruiken om uw medewerkers te bedanken voor hun loayliteit – behalen van hun targets of als welkomsgeschenk voor een nieuwe medewerker. Neem contact met Marcel van den Brink 06-53346401 mvandenbrink@mycarclub.nl  op om te bekijken welke vorm het best bij uw situatie past.

“Every morning you have two choices.
Continue to sleep with your dreams, or wake up and make them real.”

Welke auto’s kan ik rijden in MyCarClub?

We zijn gestart met de onderstaande 2 auto’s:

  • Porsche 911 Carrera S PDK
  • Aston Martin Vantage Roadster

Hoe meer members zich aansluiten hoe meer keuze’s in auto’s er zal zijn. De bedoeling is dat de members straks kunnen kiezen uit minimaal 6 verschillende wisselende auto’s.

Hoe werkt MyCarClub?

De advanced driver intro dag is de eerste stap van het membership. Op deze volledig verzorgde dag rijdt u op de openbare weg zelf een mooie en uitdagende route door Nederland en Duitsland en leert u de auto’s beter kennen. Een ervaren instructeur geeft u gedurende de dag persoonlijk advies over kijktechniek, stuurtechniek, ideale lijnen, rijden met hoge snelheid en het veilig opzoeken van de limiet van deze bijzondere sportauto’s.

Na het succesvol afronden van deze dag kunt u member worden en heeft u een keuze uit 2 mogelijkheden:

Voucher membership

In 2022 € 162,50 per maand (€ 1.950,- per jaar)
In 2023 € 195,00 per maand (€ 2.340,- per jaar)

Met het voucher membership kunt u 5 keer een hele dag (van 8:00 tot 20:00) rijden in de sportauto’s van de MyCarClub collectie.

Full membership
In 2022 € 250,00 per maand (€ 3.000,- per jaar)
In 2023 € 325,00 per maand (€ 3.900,- per jaar)

Met het full membership kunt u 12 keer een hele dag (van 8:00 tot 20:00) rijden in de sportauto’s van de MyCarClub collectie.

De auto’s staan in een autohotel centraal in Nederland en zijn eenvoudig te reserveren met de MyCarClub app. Dit kan voor 1 dag of voor meerdere dagen achter elkaar voor bijvoorbeeld een weekend of midweek. Members kunnen gebruikmaken van een aantal uitgestippelde landelijke routes met leuke terrasjes of locaties. Het membership stopt na 12 maanden vanzelf. Bovenstaande prijzen zijn exclusief 21% BTW.

Onlangs heeft autojournalist Werner Budding een bezoek gebracht aan MyCarClub en het concept geprobeerd. Kijk hoe hij het heeft ervaren op  YouTube Werner Budding

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Marcel van den Brink  06 – 53346401 mvandenbrink@mycarclub.nl

Peter Slavenburg 06 – 51108067 pslavenburg@mycarclub.nl

www.mycarclub.nl