Het na-diefstal terugvindsysteem met wereldwijde dekking!

De afgelopen jaren is diefstal van auto’s, transportmiddelen en werkmaterieel alleen maar toegenomen. Veel consumenten en bedrijven kiezen er daarom voor om hun kostbare en dierbare bezittingen te voorzien van een beveiligingssysteem. Niet alle beveiligingssysteem blijken altijd afdoende te zijn voor bescherming tegen het steeds professioneler wordende dievengilde. Met de Mi01 Peilzender bent u het dievengilde echter een stap voor.

De Mi01 Peilzender is een na-diefstal terugvindsysteem met wereldwijde dekking en een levensduur van minimaal 5 jaar. De peilzender zorgt ervoor dat uw object, of het nu een auto, boot, tractor of kunstwerk is, altijd te vinden is. De Mi01 Peilzender is voorzien van verschillende unieke technische functionaliteiten waardoor de peilzender niet te hacken is

Kiwa SCM/CCV Klasse TV

De Mi01 Peilzender is een Kiwa SCM /CCV goedgekeurd Klasse TV Terugvindsysteem (TV01). Een goedgekeurd TV01 Klasse Terugvindsysteem is een na-diefstalsysteem dat ervoor zorgt dat een voertuig, conform de norm van het Kiwa SCM/CCV binnen 24 uur in Nederland teruggevonden kan worden.

Verzekeraars verwijzen in hun polisvoorwaarden daarom naar een na-diefstal terugvindststeem met deze beveiligingsklasse. Met de Mi01 Peilzender bent u verzekerd van het beste na- diefstal systeem op dit gebied.

Hoe werkt de Mi01 Peilzender?

De Mi01 Peilzender werkt op basis van GSM, long range radio frequentie en via een 360° GPS antenne.

Na diefstal en melding daarvan bij de opsporingsdienst is het gestolen object met behulp van deze signalen wereldwijd nauwkeurig te lokaliseren en terug te vinden.  Door de ingebouwde power-caps en interne batterij werkt de peilzender volledig stand-alone, met een minimale levensduur van 5 jaar.

Inbouwen?

De Mi01 Peilzender wordt door Passion For Cars Houten professioneel voor u ingebouwd op een onbekende plek in uw voertuig. Dit is geen vaste plek maar zal bij elk voertuig anders zijn. De eenmalige aanschaf en installatie van de Mi01 kost € 399,- inclusief BTW.

Mocht u de peilzender willen uitbreiden met diefstalopsporing en een koppeling met een 24/7 alarmcentrale dan kunt u dit combineren met een MiWhite pakket. Met de diensten in dit pakket is o.a. de alarmcentrale in staat de zender te activeren na diefstal. Ook wordt er minimaal dagelijks een locatie verstuurd, dit is uw garantie dat de zender in staat is de positie te bepalen na diefstal. De abonnementskosten bedragen dan € 9,95 per maand exclusief BTW

Inhoud MiWhite pakket, i.c.m. peilzender

 

MiApp
Met de MiApp is altijd alle informatie omtrent een voertuig bij de hand. Zo is bijvoorbeeld altijd te zien waar een object zich bevindt.
DIEFSTALOPSPORING + G4S
Diefstal melden bij de alarmcentrale waarbij direct de politie wordt ingeschakeld. G4S is onze alarmcentrale die 24/7 bereikbaar is.
HISTORISCHE PUNTEN
Alle dagelijks verstuurde controleberichten zijn op een landkaart terug te zien.
LOCK POSITION
Met Lock position is het mogelijk eenmalig een melding te ontvangen zodra de locatie is veranderd t.o.v. de vorige update.
GEOFENCE
Geofence maakt het mogelijk om een elektronische hek rondom een object te plaatsen. Deze zones zijn online te bepalen en in te stellen.

MiWhitepakket

Promo Moving Intelligent

Wilt u meer informatie dan kunt u contact opnemen met Marcel of Remco van den Brink

mvandenbrink@passionforcarshouten.nl – 06-53346401

rvandenbrink@passionforcarshouten.nl – 06-22449032

www.passionforcarshouten.nl