De Lions IJsselstein zijn blij dat het Classic Car Event weer kan worden georganiseerd. We kijken er naar uit om liefhebbers van klassieke auto’s te ontvangen in onze historische binnenstad. Het CCE is uitgegroeid tot een belangrijk evenement in IJsselstein, waar deelnemers en publiek graag samen komen om van klassieke en historische auto’s te genieten.

Ook dit jaar ondersteunen we een lokaal goed doel met de opbrengsten van dit evenement. In dit geval de armoedebestrijding in IJsselstein Lopikerwaard. Met onze Wensboom actie van afgelopen December 2022 is weer eens gebleken dat er nog steeds veel lokale armoede is en we willen hieraan graag op deze manier onze bijdrage aan leveren.

Wanneer u een auto heeft van 40 jaar of ouder bent u van harte welkom. Klik hier om in te schrijven.
Porsche’s 911, 912 en 356 van alle leeftijden kunnen deelnemen aan de Porsche Plaza.  Klik hier om daarvoor in te schrijven.

Programma

Vanaf 9 uur ontvangst en opstellen in de binnenstad. Rond het middaguur zullen de eerste auto’s vertrekken voor een tourrit rondom IJsselstein en de Lopikerwaard.

U wordt vanaf een uurtje of drie weer terugverwacht voor een drankje en hapje bij de firma Schilte. Uw auto staat op een afgesloten terrein opgesteld, en u kunt verder kennismaken met andere liefhebbers. 

Het inschrijfgeld voor het CCE bedraagt 50 euro per auto. Dit geld gaat geheel naar het goede doel. Daarnaast krijgt u voor dit bedrag een lunchpakket voor twee personen, een tourrit en een aandenken aan dit evenement.

Ons evenement blijft kleinschalig van opzet. Dit betekent dat er een beperkt aantal plaatsen is. Dus wacht niet te lang met inschrijven want vol is vol!

Mocht u nog vragen hebben kunt u ons ook mailen welkom@lionsclassiccar.nl

www.lionsclassiccar.nl/classic-car-even

We zien uw graag op Zaterdag 3 Juni 2023!

Lions IJsselstein – Lopikerwaard