Onze locatie

In het najaar van 2019 hebben we onze nieuwe locatie in Houten geopend. Het pand heeft twee verdiepingen waar plek is voor maar liefst 116 voertuigen. No-touch want de voertuigen worden binnen op zijn plek gezet met een car-mover, starten is niet meer nodig. In het pand staan de voertuigen in een vernuftig liftsysteem boven elkaar en is het mogelijk om elk voertuig te pakken zonder een ander voertuig onnodig te verplaatsen. De voertuigen staan op een lekdicht platform op veilige afstand van elkaar waardoor er geen schade kan ontstaan.

No touch
De auto’s staan op de 1e verdieping boven elkaar in een geavanceerd liftsysteem. Het liftsysteem werkt volledig automatisch waardoor we nooit een auto hoeven te verplaatsen om de bovenste auto te pakken. De bovenste platformen kunnen alleen naar boven of beneden en de onderste alleen van links naar rechts verplaatst worden. Vervolgens tilt onze car-mover de banden van de auto op en zetten we de auto voor u klaar. Kortom No-touch. Een uniek staling systeem waarvan er volgens mij nog geen in Europa staan.

De auto’s staan op vloeistofdichte platformen, aan de druppelader en met verhoogde bandendruk zodat de banden tijdens de stalling niet plat worden. Uiteraard is de ruimte verwarmd en voorzien van vele veiligheidssystemen en gebeuren in de ruimte waar auto staan geen andere werkzaamheden. Kortom de juiste condities om uw auto goed te behouden.

Nieuwe locatie
Op deze nieuwe locatie beschikken we over een aparte ruimte waar de detailing plaatsvind. In deze “operatiezaal” hebben we de perfecte condities en apparatuur om een voertuig te detailen (polijsten en waxen). Speciale verlichting zorgt ervoor dat we alle oneffenheden zichtbaar worden en behandeld kunnen worden zodat na de behandeling het voertuig weer bijna in nieuwstaat verkeerd.

In de huiskamer worden uw zintuigen geprikkeld, u ruikt de versgemalen bonen op de achtergrond relaxte klanken. Op de lange houten tafel liggen vele recente autobladen en boeken over mooie reizen die je doen verleiden. Lekkere stoelen en banken nodigen uit om te gaan zitten, het uitzicht is fenomenaal! Achter een industriële glazenwand staat uw voertuig te stralen en te wachten om bewonderd te worden en de aandacht te krijgen die het verdiend. Passion For Cars Houten is de place to be, een droomgarage voor auto’s, verzamelaars en enthousiasten.