ONTMOET DE KUNSTENAAR

RUBEN GROENEVELD

Ik teken al auto’s zolang ik me kan herinneren. Toen ik een kleine jongen was, was ik altijd aan het tekenen, schetsen en knutselen; creatief zijn. Toen ik 15 jaar oud was, kocht ik mijn eerste set stiften. Het bracht mij ertoe auto’s zo realistisch mogelijk te tekenen – de beste 50 euro die ik ooit heb uitgegeven.

Handgemaakt, exclusief voor jou, om jouw rit precies zo te laten zien zoals jij ervan houdt. Je maakt persoonlijk deel uit van het creatieve proces; ontelbare lagen, ontelbare uren, waarbij elk detail van uw auto wordt vastgelegd. Het resultaat: een eenmalig kunstwerk om te vieren waar u en uw auto voor staan.

  • Eenmalig, op maat gemaakt kunstwerk met een lijst van museumkwaliteit, waarvan er slechts één bestaat
  • Handgemaakt met markeringen en potloden op papier, fysiek kunstwerk
  • Persoonlijk creatief proces waarbij jij deel uitmaakt van elke stap
  • Wij leren u en uw auto echt kennen om deze zo goed mogelijk vast te leggen
  • Uniek ontworpen compositie, zoals nog nooit op een foto gezien
  • Geniet van uw auto, ook als u er niet in de buurt bent

UW AUTO, WIJ LEREN HET GRAAG KENNEN

Uw auto is bijzonder, uniek en anders dan alle andere. Vanwege jouw verhalen, de ervaringen die je ermee hebt gehad, de onderscheidende details die het bevat. Je houdt ervan om ernaar te kijken, erin te rijden, hem te koesteren en ervan te genieten. Dat begrijpen we, want we zijn net als jij autoliefhebbers.

We zijn hier om uw auto echt te leren kennen, zodat we deze kunnen vastleggen in eenmalige, gepersonaliseerde handgemaakte kunst zodat u uw auto op een nieuwe, exclusieve manier kunt vieren. En we delen de reis van het leren kennen en vastleggen van uw auto met gelijkgestemde mensen, om hen te laten zien dat uw auto anders is dan alle andere.

MIJN VERWACHTINGEN WAREN HOOGGESPANNEN, MAAR HET EINDRESULTAAT WAS NOG MOOIER DAN IK HAD VERWACHT!

JAN UIT NEDERLAND
Over het artwork van de Volkswagen Kever van zijn broer

Ik kende Ruben en zijn werk persoonlijk, dus Runoff Studio zat bovenaan mijn gedachten toen ik op zoek was naar een cadeau om aan mijn broer te geven, die zijn VW Kever zelf bouwde.

Tijdens het proces voelde alles goed. Ik kreeg zo nu en dan video-updates van de voortgang van het artwork, wat ik erg leuk vond.

De voorbeelden van andere kunstwerken waren leuk, dus mijn verwachtingen waren hooggespannen, maar het eindresultaat was nog mooier dan ik had verwacht!

De kleurnauwkeurigheid was voor mij de grootste verrassing, en de betrouwbaarheid en actieve communicatie van het team maakten het proces gemakkelijk en plezierig.

Dick en ik hebben altijd een goede relatie gehad, en die wordt nog versterkt door verrassingen, zoals het schenken van dit kunstwerk aan hem!

Nieuwsgierig? contact@runoff.studio /www.runoff.studio