Hart voor auto’s op 26 maart in Assen

Na het succes van de 1e editie van Hart voor Auto’s Showtime op Breda Airport met bijna 10.000 bezoekers komt dit spektakel naar het TT Circuit Assen en met nog veel entertainment wordt Hart voor Auto’s het dikste event dat je ooit op het TT Circuit Assen hebt gezien. Van Supercar tot Tuning, van American Muscle tot Hypercar en van Moviecars tot F1 bolides, alles is welkom op dit event. Natuurlijk ook diverse special guests, zoals bekende carowners als GTR Leslie en de McLaren Twins, maar ook komt Mental Theo de beats draaien bij de een spectaculaire Burnout Madness, komen de vuurspuwende Coyote Girls van Speedfactory langs en vindt de bekendmaking plaats van de Hart voor Auto’s Superstars Top 50

Showpadocks

Tijdens Hart voor Auto’s Showtime zal er een indrukwekkende mix aan auto’s, uit alle hoeken van de automotive wereld, te bewonderen zijn. Supercars, hypercars en de mooiste modified cars, tuning cars, maar ook de sportiefste compact cars. Maar ook racelegendes en huidige toppers uit de autosport zijn aanwezig. Er is plaats voor 1500+ auto’s en alle stijlen zijn welkom. Ben jij trots op jouw auto? Koop dan hier een showcarticket, zodat we jouw ride terug kunnen zien op één van de showpaddocks

 

Kan een afbeelding zijn van 7 mensen, staande mensen, vuur, buitenshuis en menigte

Dragrace Madness

Ook Dragrace Madness Powered By Flitsmeister staat op het programma dit jaar. Bij dit onderdeel zullen de allersnelste straatauto’s en motoren deelnemen aan 1/8 mile op het TT Circuit, en de strijd aangaan om uiteindelijk als eerste de eindstreep te bereiken.

Special Guests

Hart voor Auto’s zegt het al: het gaat allemaal om auto’s! Maar natuurlijk is er ook aandacht voor toonaangevende namen uit de autosport, aansprekende petrolheads en enthousiaste youtubers of tiktokkers. GTR Leslie, Leo Honders, Tuning Service Huizen en nog veel meer.

Burnout Madness

Het populaire Burnout Madness zal voor veel spektakel zorgen. “Burnout Master” Leo Honders zal dit onderdeel organiseren! 100% garantie op rokende banden en de geur van verbrand rubber!

Kan een afbeelding zijn van 2 mensen, auto en weg

JetCar demo shows

Het gevoel, de adrenaline en het geluid zijn niet te beschrijven. Je moet dit een keer in het echt meegemaakt hebben. Een demo met een spectaculaire 15000pk Jet car.

CLUBPADDOCK

Uiteraard nemen de clubs een belangrijke plaats in tijdens het event. Een groot deel van de paddock wordt ingericht voor auto- en merkenclubs die ons land rijk is. Je kunt hier meer dan 1.000 clubauto’s vinden, die een breed beeld van de Nederlandse performance & styling scene weergeven. Meld jouw club aan via info@402automotive.com en ontvang €5 korting op entreetickets voor de leden van jouw club.

Drive of fame

De meest exclusieve auto’s, de extreemste modified cars, maar ook special guests komen allemaal voorbij op de Drive of Fame. Je hoort bijzondere details van de showcars. De Drive of Fame vindt plaats voor een volle hoofdtribune en wordt in verschillende blokken georganiseerd.

Car Catwork

Naast de Drive of Fame op het circuit hebben we ook de Walk of Fame. De hele dag door zullen er auto’s te zien zijn op de car catwalk op de paddock bij het podium. Er zullen auto’s met hun eigenaren op een rustig tempo langskomen zodat jij alles komt te weten over de auto en de eigenaar.

Time attack demo

Tijdens de Dutch Time Attack wordt er in verschillende klassen gestreden om de winst. Van beginners tot bekende coureurs en van VW Golf tot Nissan Skyline: allemaal komen ze voorbijgeflitst in een poging de snelste rondetijd te zetten! Tijdens Hart voor Auto’s Showtime is er een leuke demo te zien.

MUSIC & ENTERTAINMENT

Auto’s en muziek zijn natuurlijk een toffe combinatie. Mental Theo is er sowieso bij! Dit belooft een leuk auto feestje te worden.

Supercar Madness

Supercars kunnen natuurlijk niet ontbreken op dit event dus is er een Supercar Madness paddock met tientallen supercars. De aanwezig Supercars zullen, in een zogenaamde “open-pitlane” sessie, het circuit op gaan om de supercars de sporen te geven.

GAMING ZONE

In de Gaming zone kan jij de snelste tijd neerzetten op ’s werelds mooiste cicuits! Of kennismaken met de nieuwste games bij KNAF Digital in pitbox 12. B4P is aanwezig met de simulator, bekend van Ziggo F1 Cafe. Zij staan in box 11.

Shops&Stand

Wat is een autoshow zonder shops & stands? Er zal daarom een ruim aanbod aanwezig zijn. Voor jouw auto maar natuurlijk ook voor jezelf! Binnenkort een doorkijkje naar welke standhouders je kunt verwachten.

Altijd al in een sportwagen willen rijden maar wilt u liever geen eigenaar zijn? Dan is MyCarClub misschien wat voor u. MyCarClub heeft een nieuw concept gelanceerd waarbij u wel de lusten maar niet de lasten van een eigen sportwagen heeft. Kortom volledig ontzorging zonder financieel risico. Wilt u meer informatie, neem dan contact op met de initiatiefnemers Marcel van den Brink, 06-53346401, mvandenbrink@mycarclub.nl of Peter Slavenburg, 06-51108067, pslavenburg@mycarclub.nl

VIP Upgrade

Upgrade jouw bezoek met toegang tot de exclusieve “Legends Club” op de 1e verdieping van het VIP-complex, met schitterend uitzicht op het circuit. Geniet van eten en drinken de gehele dag, een uitgebreide lunch én borrelhappen in de middag. Daarnaast ontvang je VIP-parking 1 auto en toegang tot de pitlane tijdens het hoogtepunt van het evenement; de Drive of Fame. Let op: dit is exclusief een entreeticket. Bestel hier je VIP Upgrade.

Wil je meer info over alle events die 402 automotive organiseert kijk dan op 402events