Overall waardering

Ervaringen

Mijn Jeep Grand Wagoneer laten overwinteren in deze “auto hemel”. Vanaf het eerste contact duidelijk dat het hier om 100% liefhebbers gaar. Perfectie ten top. Aanrader (10 persoonlijk contact – 10 locatie – 10 service – 10 prijs/kwaliteitsverhouding)

I Dargel, maart 2021

Reeds 2 jaar staat mijn auto bij Remco en ik ken maar weinig mensen met zoveel liefde voor hun vak! Mijn auto is recent door Remco gepoetst, geen schroef is overgeslagen. Alle matten eruit, nummerplaten eraf (Remco; “anders kan je de bumper toch niet goed schoonmaken…”), het resultaat is verbluffend! Mijn auto is nergens in betere handen dan hier, dat weet ik 100% zeker.

Roderick Muller, maart 2021

Voor mijn motor wilde ik een stalling voor de winterperiode. Dichtbij huis en beheerd door liefhebbers van rollend materieel. Bij mijn eerste kennismaking ter plaatse heb ik kennis gemaakt met Remco. Vol passie vertelt hij over de auto’s en motoren die er gestald staan. Voor mij was dat de bevestiging dat ik op het juiste adres was beland. Mijn motor is bij Remco gegarandeerd in goede handen!

André Bakker, februari 2021

Remco heeft daadwerkelijk passie voor zijn vak en is een voorbeeld voor velen wat klant centraal stellen daadwerkelijk betekent.

Stefan Taubert, januari 2021

Vandaag op bezoek geweest bij Remco. Ik zocht een goede stalling voor mijn auto Tijdens de rondleiding werd al snel duidelijk dat ik de plek gevonden had voor mijn auto. Een prachtige hal, goed beveiligd en geconditioneerd. De plekken zijn ruim en super schoon. Het is leuk om in de gezellige ruimte met iemand te kletsen die dezelfde passie heeft van auto’s als ik.

Kevin, juni 2020

Laatst een dag vrij genomen om, onder leiding van Remco van Passion for Cars, de buitenkant van mijn auto onder handen te nemen. Eerst kleien, vervolgens polijsten en afsluiten met waxen. Daarna nog alle alu, RVS en chroom delen behandeld en tot slot de kunststof delen weer laten stralen. Ondertussen verhalen uitwisselen over auto’s en in de pauze in de aanwezige loungeruimte de bammetjes genuttigd. Naast dat het een strakke glanzende auto op heeft geleverd was het heel ontspannend en leerzaam en heb ik tevens mijn auto goed leren kennen. Binnenkort maar eens een dag prikken om ook de binnenkant samen te doen! Een regelrechte aanrader!

Vincent, april 2020

Als eigenaar van een oldtimer wil ik die alleen stallen op een plek waar ik het gevoel heb dat hij veilig staat. Voor de zorg rond mijn auto hoef ik Remco niks uit te leggen aangezien hij een nog grotere passie voor auto’s heeft dan ik. Dat is fijn aangezien hij precies weet wat mij bezig houd als het mijn auto betreft. Vooral de kennis die hij heeft komt soms heel goed van pas in het oplossen van problemen of puur als het gaat om de keuze in materialen of middelen. Alle service en mogelijkheden die Remco rond de stalling bied in combinatie met zijn passie en liefde voor auto’s zijn een reden om hem ook aan te bevelen bij anderen auto eigenaren die op zoek zijn naar stalling.

Rogier, januari 2020

Door omstandigheden kon ik mijn klassieker niet meer thuis in de garage stallen. Toen ik hoorde dat Remco van den Brink (die ik nog van vroeger ken) een autohotel begonnen was, ben ik meteen gaan kijken. De stalling die hij aanbiedt overtrof ruimschoots mijn verwachtingen. De fraaie nieuwe ruimte voldoet qua condities (zeer schoon, vocht- en stofvrij) en veiligheid aan de hoogste eisen. Daarnaast merk je aan alles dat er werkelijk “Passion for Cars” heerst. Er is altijd ruimte voor een enthousiast praatje of een deskundig advies. Doordat Remco ook nog allerlei diensten mbt. onderhoud e.d. aanbiedt, kun je echt spreken van ontzorgen.

Rob, december 2019

Lang getwijfeld, maar wat ben ik blij dat ik voor Remco (Passion for Cars Houten) heb gekozen. Stalling is ruim. Remco heeft veel passie voor oldtimers en helpt me op allerlei manieren. Kan ik iedereen aanraden die veel waarde aan zijn auto hecht.

Dennis, september 2019

This storage facility was just what I was looking for. I have three cars stored in a clean, dry environment with owners who love classic cars just like myself. I recommend Passion for Cars Houten to anybody looking for a safe storage for their prized possession.

Jason, september 2019

Op het moment dat ik op zoek moest naar een goede stalling omdat ik er een auto bijkocht maar géén afscheid kon nemen van mijn huidige oldtimer, kwam ik via een vriend uit het autowereldje bij Remco terecht.  Na het eerste telefoontje en een zeer aangenaam gesprek met een gelijkgestemde, wist ik eigenlijk al dat het goed zat. Eenmaal op locatie werd mijn vermoeden bevestigd, we hebben hier te maken een zeer gepassioneerd auto liefhebber die meedenkt met zijn klanten.  De recente wijzigingen maken het allemaal nog mooier en professioneler.  Mijn auto staat in een veilige perfecte geconditioneerde omgeving, auto slaapt lekker en ik ook…

Pieter, juli 2019

Na lange tijd eindelijk mijn jongensdroom aangeschaft. Het is echter een cabrio en er is thuis geen overdekte stalling. Voor de zomer geen probleem, maar voor de winterwas een oplossing nodig. Via internet Remco gevonden en contact gezocht. Er was meteen een goed contact en het was duidelijk dat ik met een petrol head en ‘pietje precies’ te maken had. Dit werd meer dan bevestigd toen ik de opslagruimte ben wezen bekijken. Werkelijk perfect afgewerkt en inmiddels ook uitgerust met de beste kwaliteit bruggen. De auto staat inmiddels aan de druppellader. Kortom de perfecte plek voor de winterslaap van mijn auto !!!

Bart, maart 2019