De Rotterdamse Vastgoed Rally

Op 9 september 2022 gaat het dan eindelijk gebeuren, de eerste Rotterdamse Vastgoed Rally.

De organisatie

De rally wordt georganiseerd door RoX Legal en IndeStad. Rogier van Heeswijk en Kees van der Mark zorgen ervoor dat dit een dag wordt om nooit meer te vergeten. Vollop mooie auto’s en gezelligheid in en om Rotterdam. Dat is de gedachte achter De Rotterdamse Vastgoed Rally. Ontstaan uit een gezamenlijke passie voor bijzondere auto’s en liefde voor Rotterdam.

De Auto’s

De auto’s die worden toegestaan voor deelname zijn ondergebracht in 2 categorieën:

Klassieke auto: Auto’s die 30 jaar of ouder zijn.

Sportauto’s: Auto’s die geclassificeerd zijn als sportauto en daarnaast een minimum vermogen van 350PK hebben.

Uiteraard heeft niet iedereen een dergelijke bolide in zijn garage staan. Hou onze nieuwsbrief in de gaten voor suggesties waar een dergelijke  auto gehuurd kan worden!

De route 

De rally zal volgens het bolletje-pijltje systeem worden gereden, waarbij wij rekening houden met de onervarenheid van de deelnemers. Binnenkort zullen wij meer vertellen over hoe dit systeem precies werkt en zullen wij een aantal voorbeelden geven.

Rotterdam

Op de dag van de rally zullen wij om 11:00 verzamelen voor ontvangst. De start van de rally is vervolgens om 12:00, waarbij er tussen 15:00 en 16:00 gefinished wordt in het centrum van Rotterdam. De start en finish locatie worden op een later tijdstip bekent gemaakt. Hou onze nieuwsbrief hiervoor in de gaten en schrijf je snel in!