DAY1 WORLD OF CARS

Het is bijna zover. Kom in het weekend van 8 t/m 10 juli 2022 naar de grootste autoshow van Nederland op maar liefst 60.000m2 in de Jaarbeurs Utrecht.

Tijdens DAY1 World of Cars zal er een fantastische mix aan auto’s te bewonderen zijn uit alle uithoeken van de automotive wereld. Supercars, hypecars, de Europese top van de modified cars, waar motortuning, incar entertainment en styling strijden om de eerste plaats. Maar ook racelegends en huidige toppers uit de Nederlandse of Europese autosport. Maar ook showbikes van de buitencategorie.Wat is een autoshow zonder shops & stands? Er zal een ruim aanbod aanwezig zijn. Voor jouw auto maar natuurlijk ook voor jezelf! Van een mooie stand van Techart Benelux en Next Level Cars met de mooiste creaties tot een megastand van XXL Nutrition. Of van detaling producten van Meguair’s tot de dikste supercars van VDM.

Gamming Zone

In de Gaming zone kan jij de snelste tijd neerzetten op ’s werelds mooiste cicuits! Of kennismaken met de nieuwste games van de beste gameproducenten.

Van nieuw tot oud, van alles kun je vinden aan showcars. Zo ook auto’s uit de categorie Race Legends. Onder meer op de stand van de Historische Autorenclub kun je klassieke Bugatti’s aantreffen, maar ook historische racers als de iconische BMW 3.0 CSL of misschien wel een klassieke Formule1 bolide. Of ontmoet ook levende racelegendes als Gijs van Lennep. Het kan allemaal op Day1 World of Cars!

Million Dollar Room

Een van de meest bijzondere autopleinen wordt ongetwijfeld deze Million Dollar Room, een exclusief ingericht paviljoen met auto’s van elk meer dan 1 miljoen waarde: van LaFerrari tot Bugatti en van Mercedes Stirling Moss tot Lamborghini Miura, het staat er allemaal.Tijdens deze eerste editie staan we stil bij enkele bijzondere autothema’s.

Deze editie is het de beurt aan een speciale Spyker collectie. In een speciaal paviljoen kun je diverse Spykers bewonderen, in vol ornaat of volop in restauratie….

Tickets

Hieronder vind je de verschillende tickets en bijbehorende prijzen terug. Na betaling van je tickets ontvang je deze per e-mail. Het is niet nodig om de tickets te printen, je kan ze downloaden op je telefoon bij de entree van het evenement worden ze dan vanaf je telefoon gescand.

Volwassen vanaf 13 jaar: €32,50 (Vroegboektarief zolang de voorraad strekt) Tickets vanaf 13 jaar of ouder

Reguliere prijs bij entree: €37,50

Kinderen vanaf 6 jaar: € 22,50 (Vroegboektarief zolang de voorraad strekt) Ticket vanaf 6 tot 13 jaar

Voor meer info:https://utrecht.day1worldofcars.com