Op 30 maart 2023 organiseert The 9 Society het overweldigende en zeer exclusieve Ferrari Munsterhuis Charity Event voor Stichting Voor Het Kind.

Met de opbrengst wordt Stichting Voor Het Kind in staat gesteld om kwetsbare kinderen een betere toekomst te bieden. Dat wordt gerealiseerd door kinderen die in het ziekenhuis liggen ontspanning te bieden met de poppendokter of optredens van illusionisten of bijvoorbeeld door kinderen van cliënten van de voedselbank te verwennen met cadeau’s rond hun verjaardag of in de decemberperiode of een dagje naar het circus. Ook andere goede doelen met een vergelijkbare doelstelling kunnen een aanvraag indienen bij Stichting Voor Het Kind.

Dit Charity Event wordt gehouden op 30 maart 2023 in de showroom van Munsterhuis in Hengelo. Passion For Cars Houten heeft voor de veiling voor dit mooie doel een Jaarstalling-Flexibel ter beschikking gesteld! U kunt binnenkort online bieden op ons veiling item en veel meer exclusieve items. Of een tafel reserveren en er live bij zijn! Reserveer vandaag nog een tafel voor 10 personen voor € 3999,99 of een losse stoel a € 399,99 (exclusief BTW) stichtingvoorhetkind.nl/stoeloftafelreserveren

Uiteraard gaat alle opbrengst naar de stichting Voor Het Kind stichtingvoorhetkind.nl