Beautiful Machines vertelt de verhalen van meer dan 45 auto’s die de tijdgeest tot in de kleinste details definieerden, gecombineerd met prachtige kleurenfoto’s in deze uitbundige ode aan ’s werelds grootste auto’s, en laat zien hoe de meest succesvolle Grand Touring-auto’s pioniers werden voor de massaproductie auto-industrie in het verleden en voor de toekomst.

Beautiful Machines

Start uw motoren voor een grand tour langs de meest stijlvolle grand auto’s ooit gemaakt. Het roept een tijdperk op waarin elegantie, romantiek en regelrechte prestaties de auto bepaalden – en de fascinerende verhalen die hen tot iconen van de weg maakten. Van de op haaien geïnspireerde Maserati Ghibli tot de vurige Lamborghini Miura, van Europese elegantie met Amerikaanse vuurkracht zoals de Iso Grifo en Facel Vega tot de baanbrekende ontwerpen van de Alfa Romeo Tipo 33 Stradale en Renault Alpine en de geavanceerde technologie achter de Jensen FF of Porsche 918 Spyder – deze auto’s zijn minder transport en meer getuigen van schoonheid, vrijheid, ambitie, innovatie en snelheid.

Beautiful Machines Beautiful Machines is bedacht en bewerkt door Gestalten. De verhalen zijn geschreven door auto-expert Blake Z.

Te koop via onder andere Bol.com www.bol.com/beautiful-machines