De Barones weet hoe het hoort, the good life. Daarom nodigt zij u en uw klassieker (modern ook welkom) uit voor een compleet verzorgd weekend met een fraaie route, goed gezelschap en culinaire hoogstandjes op exclusieve locaties. De herfst kleurt de bomen goud, de dagen worden korter. Kortom, de natuur schakelt een versnelling lager. En wij…? Wij ook, maar dan om soepeltjes dat verstopte weggetje in te schieten. In de wetenschap dat we aan het einde van de rit ontspannen kunnen genieten van een heerlijk diner en twee luxe overnachtingen op één adellijke locatie.

Noot van de Barones:
“Mijn rally is geen women’s rally. Zowel man als vrouw is van ganser harte welkom!”

Tipje van de Barones

Tijdens de Barones de la Bolide geniet u van het mooie najaarsweer. Een prachtige rally voordat uw bolide de winterstalling in gaat. De Barones de la Bolide staat voor vallende blaadjes, knisperende haardvuren en tussenstops op adellijke locaties.

Programma

Van 4 – 6 november geniet u van een prachtige route door Nederland of België! Zodra er meer informatie bekend is over het programma, wordt dit hier gedeeld.

Rijd mee in een van de drie klassen

De Barones nodigt u uit om in een van haar drie klassen* – Experienced, Basic of Tour – mee te rijden. Maak in het aanmeldformulier uw keuze. Mocht u hulp nodig hebben bij het maken van uw keuze, kunt u altijd contact met ons op nemen.

  • Experienced klasse: De meest uitdagende klasse. Voor equipes met veel rallyervaring. Kaartlezen is op hoog niveau, er wordt genavigeerd door middel van moeilijkere en variaties op kaartleessystemen.
  • Basic klasse: De middenklasse. Voor equipes met enige ervaring in het rallyrijden. Kaartlezen is op niveau, maar het is wel makkelijker navigeren doordat kaarten simpeler zijn ingetekend. Ook wordt er in deze klasse meer afgewisseld met makkelijkere systemen.
  • Tour klasse: De instapklasse. Voor equipes met weinig tot geen rallyervaring. Het kaartlezen is beperkt. Meer bol-pijl systemen en u wordt op de kaart geholpen met navigeren. Om op een relaxte wijze een mooie route van A naar B te rijden!

* Elke klasse moet tenminste 5 equipes bevatten. Is dit bij een van de klasses niet het geval, dan zal er een combinatie gemaakt worden.

Réservez s.v.p.

Voordat uw klassieker gepoetst een welverdiende rust tegemoet gaat nog één keer lekker sturen tijdens de Barones de la Bolide. Een compleet verzorgd rallyweekend dat u niet mag missen!

Het inschrijfgeld is €2.045,- per equipe o.b.v. een tweepersoonskamer. Dit is inclusief twee overnachtingen, verzorging bij diverse stops, lunches en diners. Alle overige consumpties zijn voor eigen rekening. De prijs is excl. btw en vrijwillige bijdrage voor de sMiles Foundation.

Er zijn 35 startnummers beschikbaar. Stel de Barones en vooral uzelf niet teleur en start uw deelname via de knop. We nemen contact op om uw equipe definitief in te schrijven.

Wilt u weten wie zich al in hebben geschreven voor deze rally? Neem dan contact op met onze organisatie via info@rallysbcause.nl

rallysbcause.nl/rallys/barones-la-bolide/